ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
Προς
Περιοχή
Τύπος
Εμβαδόν
  • Περιγιάλι Λευκάδα
  • Ενεργειακές επιθεωρήσεις
  • Θέσεις Στάθμευσης στην Άρτα
  • Πουλίου Δράκου (Άρτα)
Προτεινόμενες Περιοχές
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Διαθέσιμες μεζονέτες, διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα, κήπο, κοντά σε παραλία. Διαβάστε περισσότερα για όλα τα διαθέσιμα ακίνητα ή ππορείτε επίσης να δείτε το φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Μεζονέτες, διαμερίσματα, καταστήματα, πάρκινγκ κοντά στο κέντρο αλλά και περιφερειακά της πόλης.
Διαβάστε περισσότερα
Νέα
Στάδιο κατασκευής εργολαβίας στο Βλυχό Λευκάδος
Η εταιρίας μας ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2014 την κατασκευή του έργου "Ανέγερση τριών πέτρινων επιπλωμένων τουριστικών κατοικιών με πισίνες"  που βρίσκεται εντος του οικισμού Βλυχού του δήμου Λευκάδος.

Η κατασκευή του ποιο πάνω αναφερθέντος έργου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνια Νησιά 2007 – 2013» - Άξονας Προτεραιότητας 6 «Ψηφιακή Σύγκλιση και Επιχειρηματικότητα Ιονίων Νήσων» και είναι συγχρηματοδότηση του ιδιοκτήτη και ΕΣΠΑ.

Σαν ανάδοχος εταιρία η κατασκευή αφορά την πλήρη κατασκευή τριών πέτρινων κτιρίων, των εξωτερικών κολυμβητικών δεξαμενών, και την διαμόρφωση των ακαλύπτων χώρων του οικοπέδου. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι εργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση του έργου είναι περιορισμένο.  

Για περισσότερες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο έργο ή για άμεσα νέα και ενημερώσεις μας  μπορείτε να μας βρείτε είτε στο facebook ή στο  google+