ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
Προς
Περιοχή
Τύπος
Εμβαδόν
  • Περιγιάλι Λευκάδα
  • Ενεργειακές επιθεωρήσεις
  • Θέσεις Στάθμευσης στην Άρτα
  • Πουλίου Δράκου (Άρτα)
Προτεινόμενες Περιοχές
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Διαθέσιμες μεζονέτες, διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα, κήπο, κοντά σε παραλία. Διαβάστε περισσότερα για όλα τα διαθέσιμα ακίνητα ή ππορείτε επίσης να δείτε το φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Μεζονέτες, διαμερίσματα, καταστήματα, πάρκινγκ κοντά στο κέντρο αλλά και περιφερειακά της πόλης.
Διαβάστε περισσότερα
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η τεχνική μας εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών. Δραστηριοποιείται στον τομέα των αντιπαροχών, μελέτη- κατασκευή- ανακαίνιση / επιδιόρθωση κτιρίων και γενικά έργων που απαιτούν άδεια δόμησης, με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη, τη λειτουργικότητα, και την ποιότητα κατασκευής. Αναλαμβάνουμε επίσης ενεργειακές μελέτες - επιθεωρήσεις κτιρίων και νομιμοποίηση αυθαιρέτων.


Οι εταιρίες μας έχουν έδρα την πόλη της 'Αρτας και ως εκ τούτου η κύρια περιοχή δραστηριότητάς τους, είναι η πόλη της 'Αρτας. Τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες μας έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επίσης και στην περιοχή των Επτανήσων με κύρια δραστηριότητα το νησί της Λευκάδας.

Η επιτυχία μας στον χώρο των κατασκευών οφείλετε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας, καθ όλη τη διάρκεια και μετά την αποπεράτωση των εργασιών του εκάστοτε έργου.

Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της μεγάλης εμπειρίας και εξειδίκευσης που διαθέτουμε σε όλους τους τομείς και στάδια κατασκευής, που περιλαμβάνει κάθε έργο. Από τη φάση σχεδιασμού και μελέτης της κατασκευής, τις νομικές διαδικασίες (Πολεοδομία, Δήμος, ΙΚΑ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς), μέχρι τη φάση κατασκευής καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του κάθε έργου.

Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση των πελατών μας, η λειτουργικότητα των κατασκευών με βάση τις ανάγκες τους, η καλαισθησία, η ποιότητα και η γρήγορη παράδοση του έργου (περίπου 12 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών). Για τον λόγο αυτό διαθέτουμε δικά μας συνεργεία σε όλους τους βασικούς τομείς (σκυροδέματα, τοιχοποιίες, επιχρίσματα, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και ελαιοχρωματισμοί), και συνεργαζόμαστε χρόνια τώρα με ποιοτικά συνεργεία για όλες τις επιμέρους αλλά και εξειδικευμένες εργασίες που θα χρειαστούν για την αποπεράτωση ενός έργου.